Cégbemutató

A Morrow Medical Zrt. 2003. július 1. óta lát el központi orvosi ügyeleteket. A kezdetben „családi” mikrovállalkozás mára jelentős piaci szereplővé vált.

A dinamikus fejlődés nem csak a telephelyek, és ezzel együtt az árbevétel növekedésével volt mérhető, hiszen az elmúlt években jelentős infrastrukturális és humánerőforrás fejlesztéseket is végrehajtottunk.

2009-ben megkezdődött a komplex vállalatirányítási rendszer kidolgozása, és az ISO szabvány alapján a minőségbiztosítási rendszer bevezetése is.

Folyamatosan minden telephelyünkön kiépítjük a legmodernebb, digitális alapú VoIP rendszerű telekommunikációs központot.

Minden ellátási körzetünkre vonatkozóan együttműködési megállapodást kötöttünk az Országos Mentőszolgálattal.

A több telephelyet üzemeletető ellátó szervezetek közül az országban az elsőként, - az Országos Mentőszolgálattól függetlenül - vezettük be a közös diszpécserszolgálatot, amely jelentős előrelépés a sürgősségi ellátórendszer fejlesztésében.

Cégünk minden telephelye közvetlen OEP - finanszírozott, amely önmagában is garanciát jelent a magas szakmai színvonalra.

Célunk, a felelős és tisztességes üzleti magatartás vezérelvei szerinti működés.
Cégünk munkatársai szociálisan is érzékeny, környezettudatos magatartást folytató emberek. Nem csak beszélünk az egészségről, az egészség megóvásáról, de teszünk is érte. Fontosnak tartjuk, hogy úgy működtessük vállalkozásunkat és fejlesszük kapcsolatainkat, hogy pozitív hatást gyakoroljunk a közjóra.

A Morrow Zrt 2014 októberében az Inter-Ambulance cégcsoport tagjává vált.